CARETES

4 comentarios en “CARETES”

  1. Si et sents malament i res et reconforta més que esplaiarte escribint, llegeix alguna de les narracions que et recomanaré. Veuràs frustracions diverses de moments incompresos. Són genials , a mi m’encanten.

    Me gusta

  2. Disfresses d’amistat cordial que l’únic que realment t’ofereixen són enveges, codícies, frustració, desesperació… A vegades ens sorpren veure el rostre d’altri, i veure la nostra pròpia ceguesa i inocència, oi?Però com em deies tu mateixa el divendres, no la perdis mai aquesta inocència, aquesta cordialitat, aquest donar-ho tot sense esperar res a canvi. Et fa ser tal com ets, i creu-me, això és genial!Senzillament tanca l’aixeta quan calgui, com ara. Els punts i a part solen servir força!Pensa en aquella cita que tant em va agradar (http://somnisirealitats.blogspot.com/2008/01/paraules-que-fan-pensar.html), «ningú no pot anar molt de temps disfressat». I la seva careta acaba de caure, per sort teva!Petons guapíssima!

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s