LÍMITS

2 comentarios en “LÍMITS”

  1. Els límits els fiques tu. Si vius en un cercle de hipocresia i necessites d’ells hauras de claudicar. Pro si es una amistat real, han de ser petits inconvenients els que disposes, per un valor tan important. Quan tu els necessitis, hi seran. Una abraçada

    Me gusta

  2. em sembla que necessitem aquell cafè. Ahir et trucava, però potser ja tornaves a ser fora.Un petonàs guapa! I ànims amb els que es diuen amics però no són més que companys de camí que demanen sense donar res a canvi.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s