Escola de dansa Malka

6 comentarios en “Escola de dansa Malka”

 1. I tant que sí. Per a mi és així, primer el somni i després la realitat… si s’escau. Somiant veus possibilitats, il·lusions, projectes… que són ben necessaris per tirar qualsevol cosa endavant.Ja has fet un primer pas!

  Me gusta

 2. No t’adormis somniant, si hi veus futur, tu ets el teu futur. No pensis o diguis jo faria, sinó, jo he fet. Voluntat de treball i valentía. pel que sempre has contat es lo teu, doncs, mans a la obra… Veure el teu lloc en un lloc, que és el teu treball, il·lusió… Ningú t’ho farà. Et tu la que has de fer camí al caminar. L’avi Anton. Estic content per tu…. i per mi.

  Me gusta

 3. L’important és tenir il·lusions, i tampoc ho veig tant descabellat pel que contes. Tu et pots crear lo teu espai i poder ajudar a altres persones a trobar lo seu. Quan hi ha pessigolles de vegades és que hi ha alguna cosa…

  Me gusta

 4. Jo també he vist les lletres escrites sobre el mirall, incapaç de recordar-ne el color. He vist la terrasseta on pendrem un cafè quan facis una petita pausa, t’he vist parlant amb pares, amb petits i grans, avis enamorats que comencen a ballar, creant il·lusions… Somiar? Jo en dic viure… No sé com ni quan ni on. Però si puc contribuir a fer d’aquests somnis realitats, no dubtis que estaré al teu costat!!!

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s