Canvis

7 comentarios en “Canvis”

  1. Hem de posar una paraula que ens digui que ens transformem, potser, miracle? Quan des de els peus et puja una corrent nova que et prifica, que et fa veure les coses amb optimisme, que ets sents valent per afrontar les dificultats… benvinguda, de nou, i no marxis que a molts fas falta.Anton. ja tinc 78 anys i em faltaves…

    Me gusta

  2. Besets dona d’aire! benvinguda a la batalla de les roses que es deixen morir per amor. Potser compartim alguna cosa més que temps arrere; si m’ho hagueren dit fa tres setmanes no ho hauria afirmat; però la vida és així: sorpreses!Passat pel meu blog i et presentare Jana… també la meua gosseta: sembla que t’enamorarà; a tots el de casa se’ns ha guanyat l’afecte. Tu pots també participar-hi.I de nou, benvinguda a la primavera.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s