Sequera creativa

11 comentarios en “Sequera creativa”

  1. Posat una paraula, la que vulguis, davant teu i sobre d¡ella que la representin tres més,ja veuràs com et ve… SOL– Foc, llum de ganxo, llumí… tria,Fer que el magí treballi. Som en un escenari i l’actor no pot quedar callat, però queda en blanc, busca una paraula i parla… ella et treurà de la parada. Venga, endavant, menuda.l’avi Anton.

    Me gusta

  2. Pensa que les teves obres són la teva veu… el teu cor. Potser és que ara mateix no tens res a dir. Això no és res dolent; escriu quan sentis les ganes d’escriure, i escriuras cada cop, les teves millors obres.Mira, Goethe va dir:«El talent es forma en el silenci, el caràcter en el corrent del món». Si t’ho poso és perquè reflecteix molt bé el que t’estava dient: hi ha moments per tot i de tot, els uns t’ajudaran a desenvolupar una cosa i els altres una altra, fes sempre el que sentis i donaràs l’autèntica veu del teu cor, sempre.Espero que et serveixi d’ajuda. dw

    Me gusta

  3. M’agrada el comentari d’en Megacast. És cert, hi ha moments per tot. També és cert que hi ha moments en que la paraula no surt, la imatge no es dibuixa davant nostre; potser no és el moment, o potser hi ha quelcom dins nostre que no la deixa sortir o una boirina que hem aixecat sense saber-ho, en la nostra vida plenament feliç, que ens desdibuixa la imatge que teníem davant, impedint-nos mirar-la als ulls i contemplar tranquil·lament la seva bellesa. Però parlo per mi. Després de dies de no escriure i de no trobar aquelles imatges plenes d’inspiració, he retrobat les paraules de nou. Crec, vaja…T’estim preciosa!

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s