El mètode Pilates

3 comentarios en “El mètode Pilates”

  1. Quan sento a parlar del <>Mètode Pilates<> no puc deixar de pensar en Poni Pilatus rentant-se les mans. – Senyora, que el seu fill és un brètol i un energúmen – Jo practico el Mètode Pilates, me’n rento les mans.

    Me gusta

  2. ISA… Aquí al meu bloc hi ha al costat – ja que parles de Pilates – una web del meu fill. Es diu SOM-HI. Ell fa això i molt més. Gimnàtica rec,yoga,… Es campió d’Espanya dels 4×100 m.ll.amb record de la seva edat amb la sel. catalana.( dos anys seguits).Si creus que pot interessar-te, et pot aconsellar si ho creus convenient. Es guanya la vida amb això.( El temps que em deidiques a mi, mira això que et dic, estaré content de poder-te ajudar.crec que te llibres publicats, sobre atletisme, si, dos els primers en cat.9 No t’encantis que va per tu. Anton.

    Me gusta

  3. Si no fos per la trista realitat que hi ha al darrera, et diria que és absolutament genial, el text, dic, no la realitat… Segur que l’hemorroide deu pensar com jo i es deu sentir orgullosa de la seva mestressa! Petons princesa!

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s