Bitllet d’anada

4 comentarios en “Bitllet d’anada”

  1. Les uniques coses que ens lligan som nosaltres mateixos, cuan aprens a deslligarte de tot es cuan pots començar a aprendre com ser lliure, la posesio es el pitjor del «lastres» per l’anima, y tot el que ens lliga es posesio.

    Me gusta

  2. 🙂wapa… vam venir nus i nus ens en anirem;entremig mirem de creure en les il·lusions per sentir que el dia a dia és menys feixuc; avui estic content malgrat les paraules puguin no semblar-ho… i m’agradaria encomanar-te un somriure.et sentiràs «infidel» si ho faig?si te l’encomano?jo crec que no…si penses en què les persones que estimes, quan gaudeixen, et podran encomanar la seva alegria… podria ser, no sempre, però podria ser, que també et deixéssis encomanar i que els fantasmes es facin tant i tant transparents que ja ni els vegis!!! 🙂petons i llepades somrients!

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s