El per què de la Lloba

2 comentarios en “El per què de la Lloba”

  1. Això és divinament preciós!!! No m’estranya la teva espiritualitat tan forta i tendra, segura i dùctil.Sembla que et varen triar REINA per ser-ho per ells i per qui et coneixem virtualment. No et prometo res peròem falta el fibñó de l’inspiració per captar aquest moment tant bonic que has contat.Quin nùvol, quina aureola de llum portes al teu damunt. Segueix donant vida a eixa persona junt amb la generositat que porta la LLOBA. No m’estranya que et sentis tant identificada amb ella et deu semblar una continuitat teva. Que la felicitat us acompanyi, a mí m’he donat una alegria desbordant. Gràcies M…. L’AVI ANTON.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s