Escepticisme

2 comentarios en “Escepticisme”

  1. De ser com tu n’hi ha. Qui sap si el que escriu ho és.Acostumo a pensar sempre en el Bé, posar-me en la carcasa de l’altre per comprendre que vol de mi i si ho tinc hi és possible facilitar-ho. Pregunto poc. Si un vol dir que digui, i, si jo vull dir dic. Com tu, em sorprenc que molts quan saben el que ets, el que fas, com penses, et deixen de racó o fins procuren fer-te la punyeta.però la convivència porta les coses a lo cuotidiá i el roce que tenim amb altres persones delimita les àrees en les que podem estar.Amistats, si. Però tu dona sempre i no demanis mai i tindràs l’amistat durable.Si ens posem en l’ordre íntim, no en parlem.Obeeix, obeeix i obeeixels dictats que t’ofereixen.A demés d’escriure, que ho faig a gust i m’agrada – N’he donat de poesies exprofeses… buf – i si et dieun gràcies, rai, però fes-ho, tu que en saps ho has de fer.també, arran un moment molt fràgilem vaig posar a pintar.( la ca que veus a perfil és una acuarela meva) i si faig uns vint quadres al any – aquest any amb això d’INT. em quedaré curt, els dono donats, així per un GRÂCIES.Potser no espero res, perque tinc molta cosa i la puc donar. Noem fa ser més bo, si no més feliç amb mi mateix i els meus,la famìlia, dona, fills i nets.Un cercle que un ha de cultivar per que és el primer, si aquest es desmorona, cau tot. Prou, un altre dia ja parlarem una estona més. Cuida la salut, que no se’n vagi. Anton.- Si et sembla el borres després.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s