8 característiques de la persona autorrealitzada

4 comentarios en “8 característiques de la persona autorrealitzada”

  1. aquestes frases sincronitzades, que més semblen manaments que han dictat, em sembla que s’han experimenntar per si en falta o en sobra i si son eficassos per la persona que els proclama. Les intencions poder anar per bon camí, és com el pensament, la idea, ens sembla fantàstica, quan la posem en pràctica… Ara, val molt més això que quedar-se de barres al sostre mirant la lluna.L’activitat és per fer-la servir. Anton.

    Me gusta

  2. Benvolguda <>Malka<>:la Belén Esteban1) Absorveix (certa part de l’anatomia masculina)2) Creix (el compte corrent)3) Es creu el seu criteri (per pobre que aquest sigui)4) És sincera (tampoc té enginy per a construïr mentides)5) Exposa públicament la seua manca d’idees (i excès de silicona)6) Es capaç de viure experiències intenses (fa un any va agafar un llibre)7) Treballa àrduament per assolir l’objectiu de no fotre ni brot8) Es desprén dels mecanismes de defensa (de l’audiència televisiva)M’equivoco?<> ;-))<>

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s