Llàgrimes

5 comentarios en “Llàgrimes”

  1. Aquest comentari be del que llegit des de juguant a ser escriptora o algo aixi fins aqui. dius que no ho fas tna b com voldries, dons permetem que et digui que no ser com ho vols fer de b pero aixo es chanchi guai. Mol b de veritat, tots es centen potser en descriure un moment de 3 segons nomes, pero son aquets moments que tots tenim i que ens fan voltar el cap durant hores. Perque realment cuan duren les sensacions mes intenses?. La fisicament mes intensa (un orgasme) no dura mes que tres segons, les emocionals per intenses que siguin, tampoc. de nou felicitacions, es fantastic.

    Me gusta

  2. Hi ha una nena que somriu. Mai ha perdut el seu somriure ni les seves llagrimes, pero moltes vegades sha quedat amagada sota el llit. Aquesta nena ara li somriu a una bona amiga que sha desfet en un mar de llagrimes.Testimo princesa!

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s