La mare

5 comentarios en “La mare”

  1. Les mares mai tallen el cordó del seu fill.Volen que siguin com ellss.( es una apreciació personal que la constato en el meu entorn )El pares homes aspirem a que siguin més que nosaltres ( al menys jo penso així, que tot és opinable)Hi ha un poema de Peman- Romances del Hijo, que jo l’he recitat mil vegades, que diu clarament tot això. Ja saps que pots disposar de mi virtualment.l’avi Anton.

    Me gusta

  2. Doncs ma mare sempre m’ha remarcat que he de ser diferent, que exploti el que sóc i tinc jo, sense imitar. De fet, ella i jo només ens pareixem en les nostres inclinacions polítiques, res més.Sóc diferent, i m’agrada. Et segueixo. L’Anton m’ha recomanat el teu bloc i li agraeixo.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s