Amor propi

3 comentarios en “Amor propi”

  1. Apreciada dona d’aire: m’hauràs de perdonar el teu amable comentari al meu blog; he picat en l’enllaç sese adonar-me del que feia, i, en lloc de publicar-lo, l’he rebutjat. Així que perdona’m ha estat un lapsus. Espere que el vent no s’ahaja endut els pètals de la teua mirada.Petons.

    Me gusta

  2. Amor propi, i tant, és el nostre ser i el nostre ésser.no així l’orgull que és l’amor propi fora de sí, embogit i no deixa veure els ulls dels demés encara que siguin guerxos… Cuida els teus u. i l’a. pr.Son el teu caràcter, el que pots brindar als demés i el que els altres veuen i poden estimar o rebutjar de tu.L’avi Anton. Queda bé,et tinc immens apreci.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s