Tallar

4 comentarios en “Tallar”

  1. La experiència de la mare ja et confessa el camí a seguir./ De morts n’hi ha de moltes maneres, a unes en diem separació, apartament, renùncia, distanciament, etc. però tot és tallar el cordò i renunciar definitiva al poc de bo que trobem per el molt que ens perjudica i cedim nosaltres. Més val posar remei abans que quan es tard. / Aquí diem, més val posar-te un instant vermell( sulfurar-te) que tota la vida groc (prendre paciència ). Anton

    Me gusta

  2. Paraules sàvies les de ta mare (vès, quan té raó bé que ho he de dir!). I fins a quin punt val la pena esforçar-te depèn de quina manera. Hi ha qui no vol escoltar, o qui el que entén no tindrà res a veure amb el missastge original.Petons guapíssima!(Espero que no m’hagis de dir mai «hem de parlar» jeje)

    Me gusta

  3. No saps com t’entenc. Tinc una amiga amb la qual també voldria parlar, però no tinc força per fer-ho i li vaig donant llargues per quedar. Seria tant bonic poder fer això, la llàstima és que l’altra persona potser no ho entendria.A mi m’agradaria que la gent me digués lo que pensa de mi, així podria millorar i ser millor persona. Però no, socialment està mal vist i anem per la vida aguantant i deixant que mos aguanten tant si com no.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s