Ajuda a l’emancipació

Un comentario en “Ajuda a l’emancipació”

  1. Del diner no ten pots fiar mai. Tres potes de la taula tenim.Si tens salut pots guanyar diners, si tens dimers tothom t’estima, si tens amor… Juntes fan la llibertat, ets lliure, no depens.Com tu dius ja procuren treure’t els diners com sigui. Tant si en tens com no, has de viure. Molts es tiren al diner i perden amor i salut…I no acabaria. Mai sortim de l’adolescència mentre tenim coses per aprendre i per molt ordenat que un sigui, les relliscades van entre els nostres descuits i les travetes dels altres. La Vivienda ta parat la traveta…A tots ens paren continuament trevetes. La nostra pensa ha d’aprofitar els fracassos i buscar les solucions i no hi exemple, per que les situacions es presenten diverents i divergents i moltes vegades amb molts de camins, aleshores quin és el bo.Ara, s’ha de ser positiu i no posar-se nerviós. Tot té solució menys l’intant de la mort. Per`, d’aquest instant també hi ha qui se’n aprofita i ens fa treballar per ells aquí per comprar el salvaconducte. No et vull contar les meves. Segur que el teu que ara és molt gros per que és lo mediat i immediat, et preocupa… Ni han de pitjors…. Un sabio que un dia…, cogiendo las hierbas que otro arrojó. Au, que no vul fer-te el post per demá. A la feina. I valentía. Anton

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s