Petjades

2 comentarios en “Petjades”

  1. Ets persona. Vols aturar el temps. Altres en volen vendre de temps a benefici propi. Et saluda un vell. no voldria tirar enrera però aturar en lo possible…Ui!!Quina petjada serà demà? Tu ets jove i no hi penses, fas bé.Anton

    Me gusta

  2. Gràcies per el retorn. Per mí avui ja has vist que es un dia de llàgrimes,gotetes de felicitat que em dediquen els que em comparteixen, saben que no els fallo i ells tampoc. No tinguis por de caminar per terra mirant el cel.T’ho mereixes un petó d’amic.I segueix…Anton

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s