Apretar les dents

2 comentarios en “Apretar les dents”

  1. No sé si tu llegeixes al revés, jo sí i més plaent i trobes cada sobresalt que son d’época. T’ho diré amb castellà : EVA – és un ocell AVE, després potser es va posar allò de Ave, Maria…/ ADAN, és no rés NADA / És curiós per ex. El manacorí NADAL, el primer L’ADAN / per ex. MALKA, apaudeixes AKLAM… Jo, no riguis.El fàcil que és divertir-se sense fer mal a ningú. Bona nit. Anton fes exercicis ZAPATERO, MAS , MONT- ILLA. Si no tàgrada ho llances. Adeu.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s