El moment precís

2 comentarios en “El moment precís”

  1. Potser el moment precís és aquell en què tot acaba succeint, aquell que finalment actues i esculls. El moment no arriba fins que no el vius, i passar-se la festa pensant en quin serà el moment ideal per marxar no és gaudir de la música, de les persones, dels moments.Segurament el moment precís no existeix, o és aquell en què decideixes donar la primera passa i marxar.

    Me gusta

  2. El moment precís és aquell que tu decideixis… sense decisió no hi ha moment precís, no hi ha res més que passivitat davant la vida, restar inert a l’espera que arribi el moment precís… potser t’adelantes, o potser et quedes enrera i perds el tren… El moment precís és moure’s i actuar, jugar una carta a l’aire i esperar-ne l resultat.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s