Tornada

Un comentario en “Tornada”

  1. No sé si era el moment d’anar-te’n o no. Ja saps com t’hem enyorat i t’enyorem des d’aquí… El que si que et puc dir, és que allà, entre la grisor del mal temps i la solitud i enyorança que només en Jordi deu trencar t’has convertit en un lliri que floreix amb cada primavera, fràgil, dolç, bell.I per cert, tenia una altra cosa per tu!!! Un cinturó o quelcom semblant raríssim que crec que t’hagués agradat (ja saps que a mi aquestes modernitats jeje). Te’l guardo!Un petonàs enorme!

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s